Cârnați Pierogi Skillet

Cârnați Pierogi Skillet
Reteta cârnați Pierogi Skillet ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 5 porții cu 281 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare de țelină, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Pierogi Skillet, Pierogi Skillet, și Tigaie De Vită Pierogi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti pierogii conform instrucțiunilor pachetului. Între timp,într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți cârnații în 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ingredientele rămase; gătiți și amestecați timp de 1-2 minute mai mult sau până când coleslaw este ofilit.
3
Scoateți din căldură; păstrați cald.
4
Într-o altă tigaie mare, încălziți untul și uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scurgeți pierogii; adăugați în tigaie. Gatiti si amestecati pana se rumeneste; adăugați amestecul de cârnați și aruncați pentru a acoperi. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate10
Revista