Cârnați, ouă și caserolă de legume

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cârnați, ouă și caserole de legume. Această rețetă face 30 de porții cu 136 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, sare, cârnați de porc pentru micul dejun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Slow-aragaz recolta cârnați și legume Caserola, Caserola Mexicană Cu Ouă, și Caserola de cârnați-orez, amestec de supă de ceapă uscată și multe altele alcătuiesc o caserolă economică și gustoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aburiți un vas de copt de 9 pe 13 inci cu spray de gătit. Dacă coaceți imediat, Preîncălziți cuptorul la 177°.
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți cârnați, amestecând și rupând bucăți, până nu mai Roz, 5 până la 6 minute.
Transferați într-un castron.
Scurgeți tigaia de toate, cu excepția A 1 lingură. gras.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți, amestecând timp de 3 minute.
Adăugați ardei grași și ciuperci; saut timp de 5 minute.
Se transferă într-un castron; lasa sa se raceasca.
Bateți ouăle, laptele, sarea și muștarul. Se amestecă pâinea, cheddarul, cârnații și legumele.
Coaceți până când mijlocul este setat și marginile s-au rumenit, 50 până la 60 de minute sau acoperiți cu plastic și dați-l la frigider până la 24 de ore, apoi coaceți.