Cârnați ' n mere Cheddar Biscuit coace
Sausage ' n Apple Cheddar Biscuit Bake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 382 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 59 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc în vrac, ceapă, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 47%. Rețete similare includ Cârnați și mere Cheddar Biscuit coace, Mere-Cârnați-Cheddar Mic Dejun Coace, și Cârnați de pui, mere și Cheddar mic dejun coace.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425. Pulverizați fundul și părțile laterale ale vasului de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit sau grăsime cu scurtare. În tigaie de 12 inci, gătiți cârnați, mere și ceapă la foc mediu-mare 8 până la 10 minute, amestecând frecvent, până când cârnații nu mai sunt roz; scurgeți dacă este necesar. Lingura în vasul de copt.
Într-un castron mediu, bateți ouăle și 1/2 linguriță de sare cu biciul de sârmă sau furculița până se amestecă bine.
Se toarnă ouăle peste amestecul de cârnați.
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, zahărul, bicarbonatul de sodiu și 1 linguriță de sare.
Tăiați în unt, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Se amestecă brânza și ceapa verde.
Adăugați zară; se amestecă doar până se combină. Aruncați aluatul cu linguri rotunjite uniform pe amestecul de cârnați.
Coaceți neacoperit 20 până la 30 de minute sau până când biscuiții se rumenesc adânc și se fac la mijloc.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.