Cârnați Merguez De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnații Merguez de casă. Această rețetă fără gluten și primară servește 12 și costă $3.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 550 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de coriandru, apă cu gheață, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cârnați de casă în stil Merguez, Cârnați Merguez Cu Linte Franceză, și Algerian Miel Cârnați Merguez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați semințele de chimen, coriandru și fenicul într-o tigaie din fontă la foc mediu și prăjiți până se parfumează, aproximativ 2 minute.
Se transferă într-o râșniță de condimente și se macină într-o pulbere fină.
Transferați amestecul de condimente într-un castron mic și amestecați în boia, sare și cayenne.
Puneți mielul și grăsimea într-un castron mare.
Adăugați amestecul de condimente, usturoiul și harissa. Aruncați pentru a acoperi carnea și grăsimea în condimente.
Se pune la frigider până când este gata de măcinat.
Se macină amestecul printr-o mașină de tocat carne, prevăzută cu matriță mică, într-un castron așezat în gheață.
Folosind atașarea cu palete a unui mixer în picioare, amestecați la viteză mică timp de 1 minut.
Adăugați în apă și amestecați până când lichidul este încorporat și cârnații sunt uniformi și lipicioși, cu aproximativ 1 minut în plus.
Formați o mică chiflă de cârnați; puneți restul amestecului de cârnați la frigider. Gatiti prajitura intr-o tigaie mica la foc mediu-mare pana cand este fiarta. Gustați și reglați condimentele de cârnați, dacă este necesar.
Umpleți cârnații în carcase de miei și răsuciți-le în verigi de 6 inci. Dați la frigider până când este gata de gătit.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Grătiți la căldură directă medie-mare până când cârnații înregistrează 155 de metri pătrați când un termometru de citire instantanee este introdus în mijlocul legăturii.
Se scoate de pe grătar, se lasă să se odihnească 5 minute și se servește.