Cârnați Merguez De Casă

Cârnați Merguez De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnații Merguez de casă. Această rețetă fără gluten și primară servește 12 și costă $3.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 550 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de coriandru, apă cu gheață, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cârnați de casă în stil Merguez, Cârnați Merguez Cu Linte Franceză, și Algerian Miel Cârnați Merguez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați semințele de chimen, coriandru și fenicul într-o tigaie din fontă la foc mediu și prăjiți până se parfumează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se transferă într-o râșniță de condimente și se macină într-o pulbere fină.
3
Transferați amestecul de condimente într-un castron mic și amestecați în boia, sare și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Puneți mielul și grăsimea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați amestecul de condimente, usturoiul și harissa. Aruncați pentru a acoperi carnea și grăsimea în condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HarissaHarissa
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Se pune la frigider până când este gata de măcinat.
7
Se macină amestecul printr-o mașină de tocat carne, prevăzută cu matriță mică, într-un castron așezat în gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Folosind atașarea cu palete a unui mixer în picioare, amestecați la viteză mică timp de 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați în apă și amestecați până când lichidul este încorporat și cârnații sunt uniformi și lipicioși, cu aproximativ 1 minut în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Formați o mică chiflă de cârnați; puneți restul amestecului de cârnați la frigider. Gatiti prajitura intr-o tigaie mica la foc mediu-mare pana cand este fiarta. Gustați și reglați condimentele de cârnați, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Umpleți cârnații în carcase de miei și răsuciți-le în verigi de 6 inci. Dați la frigider până când este gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
12
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Grătiți la căldură directă medie-mare până când cârnații înregistrează 155 de metri pătrați când un termometru de citire instantanee este introdus în mijlocul legăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
13
Se scoate de pe grătar, se lasă să se odihnească 5 minute și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista