Cârnați la grătar și Pizza cu piper

Cârnați la grătar și pizza cu piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 289 calorii. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ardei gras, cârnați de curcan, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Încercați Skinny cârnați la grătar și Piper Pizza, Cârnați afumați la grătar și Pizza cu piper, și Pizza cu cârnați la grătar cu salată de ardei gras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți gaz sau grătar de cărbune.
Așezați cârnații pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 18 până la 20 de minute, întorcându-vă ocazional, până când nu mai este roz în centru. Se răcește 5 minute; se taie la un unghi în felii de 1/4 inch.
Între timp, se taie foaie 18x12-inch de folie grele; loc pe foaie mare cookie. Pulverizați folia cu spray de gătit. Desfaceți aluatul pe folie. Începând de la centru, apăsați aluatul în dreptunghi de 14x10 inci. Pulverizați aluatul cu spray de gătit.
Întoarceți dreptunghiul aluatului direct pe grătar; îndepărtați folia și întoarceți folia în foaia de prăjituri, pulverizată cu fața în sus. Gatiti neacoperit pe gratar cu gaz la foc mediu-mic sau pe gratar carbune 4-6 inci de la cărbuni mediu-scăzut 2-4 minute sau până când partea de jos este maro auriu. (Urmăriți cu atenție pentru a preveni arderea.) Cu Turnător de clătite din metal larg, întoarceți crusta. Gatiti 1-2 minute mai mult sau pana cand fundul este setat, dar nu maro. Scoateți cu grijă din grătar; așezați partea rumenită în sus pe folie. Închideți grătarul.
Crusta superioară uniform cu sos de pizza, busuioc, 1 3/4 căni de brânză, cârnați de curcan și ardei gras. Se acoperă cu restul de 1/4 cană de brânză. Glisați pizza din folie pe grătar. Acoperiți grătarul; gătiți cu 3 până la 5 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește. Pentru a servi, tăiați în 6 rânduri aveți toate toppingurile gata de plecare-crusta se gătește rapid. Dacă crusta se gătește prea repede, mutați pizza într-o parte mai rece a grătarului sau reduceți căldura.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon