Cârnați la grătar cu sos picant

Cârnați la grătar cu sos picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 672 calorii, 24g de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, ardeiul jalapeno, zahărul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 63%. Încercați Pizza Ușoară Picantă Italiană Cu Cârnați La Grătar, Parmezan Polentan și sos picant de cârnați, și Salam & ou globuri cu sos de rosii picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 8 până la 10 frigarui de lemn înmuiate în apă timp de aproximativ 20 de minute
Înmuiați 8 până la 10 frigarui de lemn în apă timp de aproximativ 20 de minute.
Preîncălziți un grătar la mediu și periați cu uleiul. Filetați cârnații pe frigarui, lăsând spațiu între fiecare bucată. Grătați până când este ușor crocant, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Amestecați ketchup-ul, muștarul și sosul fierbinte într-un bol.
Se servește cu cârnații pentru scufundare.
Serviți acest fel de mâncare cu gust de porumb picant.
Preîncălziți un grătar la mediu-înalt.
Ungeți porumbul cu 1 lingură de ulei de măsline și presărați chimenul și sare și piper după gust. Grătar până la auriu și prăjit pe toate părțile, 5 până la 8 minute, întorcându-se după cum este necesar.
Combinați restul de 2 linguri de ulei, ardeii dulci piquante, ceapa, ardeii, pătrunjelul, jalapeno și zahărul într-un bol mare și condimentați cu sare și piper. Feliați sâmburii de porumb de pe știuleți și aruncați cu gust. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute.