Cârnați, Kale și paste de afine

Cârnați, Kale și paste de afine
Rețeta cârnați, Kale și paste de afine pot fi făcute în aproximativ 30 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 1133 calorii. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână varză, nucșoară, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paste cu cârnați și Kale, Paste Gnocchi cu cârnați și Kale, și Paste cu Kale și cârnați de curcan.

Instrucțiuni

1
Fierbeți o oală mare cu apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați rigatoni și sare și gătiți la al dente sau cu o mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Scurgeți și rezervați 2 linguri de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
4
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie mare adâncă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se adaugă cârnații, se rumenesc și se sfărâmă, apoi se adaugă usturoiul și ceapa și se fierbe până se înmoaie 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați sos de afine și vin și amestecați pentru a combina apoi reduceți un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați kale în ciorchini și amestecați pentru a se ofili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
8
Adăugați apa rezervată pentru paste. Condimentați vasul cu sare, piper și nucșoară după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Adăugați paste în tigaie cu cârnați și varză. Topiți pastele cu brânză și aruncați cu amestecul de kale pentru a le combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Serviți imediat cu brânză suplimentară pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Revista