Cârnați italieni și ouă
Reteta italiană cârnați și ouă coace ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 2 ore și 55 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 600 calorii. Pentru $ 4.03 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, busuioc, pâine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Italiană Cârnați Ou Coace, Cârnați Italieni Coaceți, și Cum se coace cârnați italieni cu ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aruncați cuburile de pâine cu 1 lingură de ulei și întindeți uniform într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini.
Coaceți până când cuburile încep să devină aurii în jurul marginilor, 10 până la 12 minute (nu se rumenesc prea mult, deoarece cuburile de pâine vor continua să se rumenească atunci când sunt coapte deasupra cârnaților din vas).
Scoateți din cuptor și dați deoparte.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și cârnații. Rupeți cârnații cu o lingură de lemn și gătiți până când cârnații s-au fiert și ceapa este moale, 8 până la 10 minute.
Adăugați spanacul și gătiți, amestecând frecvent, până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile uscate la soare și busuiocul.
Condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Întindeți amestecul uniform într-un vas de copt din sticlă de 13 pe 9 pe 2 inci sau vas de copt ceramic.
Presărați brânza de capră pe amestec și aranjați cuburile de pâine deasupra. Faceți 6 indentări ușoare în amestec, distanțându-se. Acoperiți și răciți. Acest lucru poate fi pregătit cu 2 ore înainte.
Crăpați 1 ou în fiecare indentare, asigurându-vă că păstrați gălbenușurile intacte.
Presărați ușor ouăle cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Coaceți până când albusurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 15 minute (sau 18 minute pentru un gălbenuș complet gătit).