Cârnați italieni la grătar și pliuri de ardei gras

Cârnații italieni la grătar și faldurile de ardei gras ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 127 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ulei de măsline, condimente, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cârnați italieni la grătar și pliuri de ardei gras, Paella italiană de cârnați și ardei gras, și Paella italiană de cârnați și ardei gras.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Când grătarul este încălzit, așezați legăturile de cârnați pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Gatiti 10 minute, intoarcandu-va ocazional.
Între timp, într-un castron mediu, combinați ardeii grași, ceapa, uleiul, condimentul Italian și sarea; aruncați pentru a amesteca.
Așezați în coșul de grătar (grătar "wok").
După ce cârnații au fiert timp de 10 minute, adăugați coșul de grătar la grătar. Gătiți încă 10 până la 15 minute sau până când cârnații nu mai sunt roz în centru și legumele sunt crocante, întorcând cârnații și scuturând coșul ocazional pentru a amesteca legumele.
Pentru a încălzi pliurile de pita, cuptorul cu microunde 2 pliuri de pita la înălțime aproximativ 30 de secunde; repetați cu pliurile de pita rămase. Top pita se pliază cu cârnați și amestec de ardei gras. Acoperiți fiecare cu brânză; pliați.