Cârnați italieni la grătar cu ardei dulci și acri și ceapă

Rețeta cârnați italieni la grătar cu ardei dulci și acri și ceapă ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.64 pe portie. O porție conține 896 calorii, 34G de proteine, și 75g de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Serious Eats are 548 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de oțet de mere, ardei gras, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Cârnați italieni la grătar cu ardei dulci și acri, Cârnați italieni la grătar cu ardei dulci și acri, și Cârnați italieni la grătar cu ardei, ceapă și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați ceapa și ardeii și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie și se rumenesc în pete, aproximativ 8 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă până se dizolvă zahărul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, setați jumătate din arzătoare pe un grătar cu gaz la cea mai mare setare de căldură, acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Transferați amestecul de ardei într-o tigaie pătrată de aluminiu de unică folosință de 10 inci. Alternativ, construiți o tavă dintr-un strat dublu de folie de aluminiu rezistentă, de 10 inci pătrați, cu laturile de aproximativ 2 inci înălțime. Nestle cârnați în amestec de piper.
Așezați tava pe partea fierbinte a grătarului și gătiți până la fierbere, aproximativ 4 minute. Glisați spre partea mai rece a grătarului. Acoperiți grătarul cu orificii de aerisire peste cârnați. Gatiti cu toate orificiile de aerisire deschise pana cand carnatii Inregistreaza 140 de la 145 la 145 de la un termometru de citire instant, aproximativ 20 de minute, rotind o data la mijloc.
Scoateți capacul. Folosind clești, scoateți cârnații din ardei și așezați direct pe grătarele de gătit peste partea fierbinte a grătarului. Gatiti, intorcand ocazional, pana se rumeneste bine si crocant, aproximativ 3 minute in total. Reveniți la ardei. Prăjiți chifle peste partea fierbinte a grătarului, dacă doriți.
Serviți cârnații cu chifle și ardei dulci și acri.