Cârnați italieni de casă ai lui Robert
Cârnații italieni de casă ai lui Robert sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 24 de porții. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 99 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de semințe de fenicul, vin, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Cârnați Italieni De Casă, Sandvișuri Cu Cârnați Italieni De Casă, și Cârnați Italieni Dulci De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă vinul roșu răcit într-un castron mare.
Bateți zahărul și sarea până se dizolvă.
Presărați praful de usturoi, oregano, piper negru, boia de ardei, semințe de fenicul, semințe de anason, fulgi de pătrunjel, fulgi de ardei roșu, piper cayenne, ceapă tocată, semințe de coriandru și buzdugan.
Se amestecă pieptul de curcan și carnea de porc cu mâinile.
Se amestecă bine, astfel încât condimentele să fie distribuite uniform în amestecul de carne.
Tapetați două sau trei foi de copt cu folie de plastic.
Rulați amestecul de carne în bile de 1/4 cană, aplatizați la 1/2 inch grosime și așezați într-un singur strat pe foaia de copt. Acoperiți cu un alt strat de plastic și înghețați până se solidifică. Odată solid, așezați chiftelele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru a le depozita.