Cârnați Italieni-Ciuperci Umplute
Dacă aveți despre 1 oră pentru a petrece în bucătărie, ciupercile italiene umplute cu cârnați ar putea fi un excelent fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 16 și costă 55 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 58 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită fâșii de slănină, ciuperci, legături de cârnați de curcan și cremă de brânză. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Ciuperci umplute italiene cu cârnați, Ciuperci Umplute Cu Cârnați Italieni, și Ciuperci umplute cu cârnați italieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți tulpinile din ciuperci și tocați; puneți capacele de ciuperci deoparte. Într-o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți tulpini de ciuperci și cârnați până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se răcește la temperatura camerei.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Adăugați brânza cheddar, ceapa și amestecul de cârnați. Lingură în capace de ciuperci.
Loc într-un 15-in. x 10 inch. x 1 în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 de euro timp de 20 de minute.
Coaceți cu 3-5 minute mai mult sau până când este încălzit.
Serviți cald. Puneți la frigider resturile.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Ciuperci umplute în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier Brut (Split) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Laurent-Perrier Brut (Split)]()
Laurent-Perrier Brut (Split)
Flagship-ul lui Laurent-Perrier, care întruchipează stilul casei: delicios de proaspăt și ușor de băut. Amestecul este compus din peste 55 de CRU-uri diferite (cu un rating mediu de 94%). După ce a fost maturat timp de peste trei ani, se adaugă Liqueur d 'Expedition și șampania este maturată timp de încă șase luni. Rezultatul este un nas delicat, dar complex, cu indicii de citrice și un gust bun echilibrat. Perfect ca aperitiv, este, de asemenea, merge foarte bine cu alimente.