Cârnați Italieni
Cârnații italieni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 12 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 147 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, scurtare, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până scurtarea ai putea urma acest curs principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cârnați Italieni Stromboli (Aka Pâine Cu Cârnați), Fierbinte Italiană Cârnați, și Cârnați Italieni.
Instrucțiuni
Echipament Special: mașină de tocat carne cu atașament de umplutură sau umplutură manuală
Prăjiți semințele de fenicul în tigaie de dimensiuni medii, grele, la foc mediu, mișcând constant semințele în tigaie până când încep să devină maro deschis, aproximativ 5 minute. Puneți deoparte să se răcească. După ce se răcește, se macină semințele și se combină cu sare, piper și pătrunjel tocat într-un bol mediu de amestecare.
Adăugați carnea de porc și amestecați bine. La frigider timp de 1 oră. Folosind lama fină a unei Râșnițe, măcinați carnea de porc. După ungere stuffer sau umplutura atașament cu scurtarea, carcasa de încărcare pe atașament, tăiere sfârșitul cu un clothespin. Umpleți carnea în carcase, încercând să evitați buzunarele de aer. După umplutura este terminat pune pe tejghea și cravată off capăt. Ciupiți și răsuciți pentru a forma cârnați de 4 inci. Înfășurați în hârtie pergament și refrigerați timp de 2 până la 3 ore. A se păstra la frigider pentru utilizare în decurs de 2 până la 3 zile sau a se congela până la 3 luni. Dacă înghețați, înfășurați în folie de aluminiu. Dacă se utilizează imediat, se sotează la foc mediu într-o tigaie grea cu 1/4 inch de apă. Aduceți apa la fiert, puneți capacul și gătiți timp de 10 minute.
Scoateți capacul și continuați să gătiți la foc mediu, întorcând la fiecare 2 până la 3 minute până se rumenesc. Cârnații trebuie să atingă o temperatură internă de 150 până la 156 grade F.