Cârnați Hash Maro Coace
Cârnați Hash Brown Bake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 8 și costă 1,41 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 383 calorii, 18g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de cârnați de porc în vrac, cremă de supă de pui, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 45%. Rețete similare includ Hash Maro Cârnați Coace, Cârnați Hash Maro Ou Coace, și Cârnați Hash Maro Coace.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Zdrobiți cârnații de porc într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gatiti si amestecati pana nu mai roz, 7-10 minute.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime. Puneți tigaia la foc; adăugați cremă de supă de pui, baie de ceapă franceză, ardei gras verde, ardei gras roșu și ceapă. Îndoiți cartofii maro hash și 1 cană de brânză Cheddar în amestec; aduceți la foc mic.
Transferați amestecul de cârnați într-o caserolă de 9x11 inci; se acoperă cu 1 cană de brânză Cheddar. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până când începeți să se rumenească în jurul marginilor, încă aproximativ 15 minute.