Cârnați, fenicul și calzone Provolone

Cârnați, fenicul și calzone Provolone
Cârnații, feniculul și calzonele Provolone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 303 calorii. Dacă aveți la îndemână ou, ardei gras, aluat de pizza și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salată de fenicul ras cu măsline verzi și Provolone, Calzone De Vinete Și Fenicul, și Pui umplut cu cârnați și Provolone.

Instrucțiuni

1
Scoateți carcasa din cârnați. Gătiți cârnații într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați fenicul, ardeiul gras și ceapa. Acoperiți, reduceți focul și gătiți timp de 9 minute, amestecând frecvent. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
FeniculFenicul
CeapăCeapă
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Împărțiți aluatul pregătit uniform în 6 porții egale pe o suprafață ușor făinată; modelează fiecare bucată într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Rotiți fiecare bilă într-un cerc de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
6
Combinați oul și apa cu un tel într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Periați marginea fiecărui cerc cu amestec de ouă; rezervați amestecul de ouă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
8
Așezați 2/3 cană de amestec de cârnați pe jumătate din fiecare cerc, lăsând o margine de 1 inch și presărați fiecare cu 2 linguri de brânză. Îndoiți aluatul peste amestecul de cârnați până când marginile aproape se întâlnesc. Aduceți marginea de jos peste marginea superioară; crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
BrânzăBrânză
AluatAluat
9
Așezați calzonele pe o foaie de copt presărată cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Periați blaturile cu amestec de ouă rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
11
Coaceți la 450 timp de 12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista