Cârnați De Vară De Casă

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Cârnații de vară de casă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 410 calorii, 26g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, amestec de întărire pe bază de zahăr, aromă de fum lichid și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Sandvișuri de mic dejun de casă cu cârnați de arțar de casă, ou și brânză, Rulouri de cârnați de vară, și Legume Și Cârnați De Vară Ușor La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită măcinată și apa până se amestecă bine. Se condimentează cu praf de usturoi, amestec de întărire, fum lichid și semințe de muștar și se amestecă bine. Cel mai bine este să - ți folosești mâinile pentru asta-ca pâinea de carne. Formați amestecul în două role și înfășurați cu folie de aluminiu. La frigider timp de 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți folia din carnea de vită și introduceți găuri în partea inferioară a rulourilor.
Așezați-le pe un suport de prăjire într-o tigaie de prăjire superficială pentru a prinde picăturile.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit. Se răcește, apoi se înfășoară în plastic sau folie și se dă la frigider până se răcește înainte de feliere.