Cârnați De Rubarbă-Chipotle

Cârnați De Rubarbă-Chipotle
Rubarbă-Chipotle cârnați ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 213 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ardei chipotle în sos adobo, vin de port Rubin, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Salsa De Rubarbă Chipotle, Brânză Elvețiană Și Enchiladas De Fasole Neagră Cu Sos De Rubarbă Chipotle, și Paste cremoase Chipotle cu cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți rubarbă, ardei chipotle cu sos, port rubin și zahăr la fiert într-o cratiță; se fierbe la foc mediu-mic până când rubarba este fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ruby PortRuby Port
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
3
Amestecați amestecul de rubarbă-chipotle într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Puneți carnea de porc măcinată într-un castron mare și amestecați bine 2/3 din sosul amestecat în carnea de porc. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Formați aproximativ 2 linguri de amestec de porc într-o prăjitură mică și prăjiți tigaia până se rumenesc și nu mai sunt roz, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Gustați patty-ul și amestecați restul de sos de rubarbă-chipotle, sare și piper negru după gust în amestecul de porc nefiert (nu gustați carnea de porc nefiertă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Înmuiați cojile de porumb în apă caldă într-un bol mare până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Încălziți un fumător la 250 până la 275 grade F (120 până la 135 grade C) și adăugați așchii de lemn fumătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
8
Scoateți aproximativ 1/3 cană la o cantitate redusă de 1/2 cană de amestec de porc condimentat și formați-o într-o formă de cârnați; așezați într-o coajă de porumb înmuiată și legați capetele cojii cu sfoară pentru a închide cârnații. Dacă coaja este prea îngustă pentru a acoperi cârnații întregi, folosiți 2 coji pe cârnați. Repetați cu cojile rămase și amestecul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
9
Cârnați de fum în fumătorul preîncălzit până când sunt bine gătite și un termometru citit instantaneu introdus în mijlocul celui mai gros cârnați citește 160 grade F (70 grade C), aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții30
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista