Cârnați De Rubarbă-Chipotle

Rubarbă-Chipotle cârnați ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 213 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ardei chipotle în sos adobo, vin de port Rubin, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Salsa De Rubarbă Chipotle, Brânză Elvețiană Și Enchiladas De Fasole Neagră Cu Sos De Rubarbă Chipotle, și Paste cremoase Chipotle cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți rubarbă, ardei chipotle cu sos, port rubin și zahăr la fiert într-o cratiță; se fierbe la foc mediu-mic până când rubarba este fragedă, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Amestecați amestecul de rubarbă-chipotle într-un blender până se omogenizează.
Puneți carnea de porc măcinată într-un castron mare și amestecați bine 2/3 din sosul amestecat în carnea de porc. Condimentează cu sare și piper negru.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Formați aproximativ 2 linguri de amestec de porc într-o prăjitură mică și prăjiți tigaia până se rumenesc și nu mai sunt roz, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Gustați patty-ul și amestecați restul de sos de rubarbă-chipotle, sare și piper negru după gust în amestecul de porc nefiert (nu gustați carnea de porc nefiertă).
Înmuiați cojile de porumb în apă caldă într-un bol mare până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Încălziți un fumător la 250 până la 275 grade F (120 până la 135 grade C) și adăugați așchii de lemn fumătorului.
Scoateți aproximativ 1/3 cană la o cantitate redusă de 1/2 cană de amestec de porc condimentat și formați-o într-o formă de cârnați; așezați într-o coajă de porumb înmuiată și legați capetele cojii cu sfoară pentru a închide cârnații. Dacă coaja este prea îngustă pentru a acoperi cârnații întregi, folosiți 2 coji pe cârnați. Repetați cu cojile rămase și amestecul de porc.
Cârnați de fum în fumătorul preîncălzit până când sunt bine gătite și un termometru citit instantaneu introdus în mijlocul celui mai gros cârnați citește 160 grade F (70 grade C), aproximativ 2 ore.