Cârnați de pui italieni dulci la grătar cu sos de cremă de roșii peste Linguine

Cârnați de pui italieni dulci la grătar cu sos de cremă de roșii peste Linguine
Gratar dulce cârnați de pui Italian cu sos de crema de rosii peste Linguine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 597 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 62 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi crema ușoară, puteți urma acest curs principal cu Scones Cremă ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 42 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cârnați italieni dulci și Tortellini într-un sos de vin de roșii-Marsala, Linguine în sos de roșii cu cârnați de pui, roșii Blistered, Kale și perle de Mozzarella, și Linguine cu cârnați italieni de pui, roșii și supă de Kale.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru gătit direct și preîncălziți grătarul la intervalul de temperatură mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Grătar cârnați link-uri la foc direct, de cotitură în fiecare minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți din grătar. Se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Tăiați cârnații în cercuri de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
5
Între timp, la foc mediu-mare, încălziți uleiul într-o tigaie grea mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se adaugă ceapa și se sotează aproximativ 2 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați usturoiul și gătiți, doar până la parfum, aproximativ 30 de secunde. Reduceți focul la minim și adăugați vin, roșii, cârnați, oregano și 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Gatiti aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați smântână și gătiți timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
9
Între timp, gătiți linguina în apă sărată clocotită conform instrucțiunilor pachetului. Gatiti pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
10
Scurgere. Porționați linguina gătită pe 4 farfurii calde sau boluri de paste. Spoon cârnați / sos peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguină GătităLinguină Gătită
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Presărați fiecare cu parmezan și garnisiți cu oregano proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Culoare rubinie închisă, cu multă aromă de ciocolată, fructe de pădure și vanilie, aceasta este corpolentă și catifelată, cu multe fructe și un finisaj lung, suculent. O frumusețe dintr-o epocă grozavă.
DificultateGreu
Gata În42 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista