Cârnați de pui, ceapă dulce și pizza cu fenicul

Rețeta de cârnați de pui, ceapă dulce și pizza de fenicul ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,78 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați oso, sare, crustă de pizza pre-coaptă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pizza cu fenicul și ceapă dulce cu măsline verzi, Pizza cu cartofi dulci, cârnați și ceapă caramelizată, și Cârnați de pui și sos de ceapă peste piure de cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cârnați în tigaie; saut 4 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Adăugați ceapa, feniculul și sarea; acoperiți și gătiți 10 minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Așezați crusta de pizza pe o foaie de copt. Se acoperă uniform cu amestec de ceapă; se presară brânză și se acoperă uniform cu cârnați.
Coaceți la 450 timp de 12 minute sau până când brânza se topește.
Presărați uniform cu arpagic.