Cârnați de porc din Lucania: Salsicce di Lucania

Cârnați de porc din Lucania: Salsicce di Lucania
Cârnați de porc din Lucania: Salsicce di Lucania ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 10 și costă $1.69 pe portie. O porție conține 480 calorii, 15g de proteine, și 42G de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de grăsime de porc, pancetta, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare includ Cârnați gata de poștă: Salsicce în Cartoccio, Cârnați proaspeți și Broccoli Rabe (Salsicce e Friarelli), și Cârnați de casă cu ardei dulci - - - Salsicce Fresche con Peperoni.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați usturoiul, ghimbirul, pancetta, carnea de porc, grăsimea, vinul, grappa, fulgii de piper și sarea și amestecați bine. Acoperiți vasul și dați-l la frigider pentru câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
GrappaGrappa
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, cu fundul greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Formați ovale din amestec măsurând 3 pe 2 inci și sotati rapid cârnații până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4
Scoateți cârnații din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați ceapa în tigaie și apoi gulerele, aruncând până se ofilesc complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În38 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista