Cârnați De Picnic

Cârnați De Picnic
Rețeta de cârnați de Picnic poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 427 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 1,4 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Allrecetes necesită cârnați de porc picant, boia de ardei, salvie și piper. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, care nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine De Picnic Cu Cârnați Savuroși, Salată de Picnic Pastan și cârnați afumați, și Cartofi De Picnic.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună carnea de vită măcinată, cârnații de porc, sarea de întărire, fumul lichid, pudra de usturoi, boabele de piper, boia de ardei, salvie și fulgi de ceapă până se amestecă bine. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Fulgi De Ceapă UscațiFulgi De Ceapă Uscați
Amestec De Condimente De SalvieAmestec De Condimente De Salvie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Preîncălziți cuptorul la 225 grade F (110 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Împărțiți amestecul de carne în 4 bucăți egale și formați fiecare bucată într-un buștean lung de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Așezați fiecare buștean pe o bucată de plasă și rulați bine. Răsuciți capetele și legați cu sfoară sau pliați sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
5
Așezați rulourile de cârnați pe o tigaie cu grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți timp de 5 1/2 până la 6 ore în cuptorul preîncălzit. Temperatura internă a cârnaților trebuie să fie de 160 grade F (70 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți și răciți.
8
Îndepărtați plasa de nailon și înfășurați cârnații în folie. Se dă la frigider peste noapte înainte de feliere. A se păstra la frigider până la 2 săptămâni sau a se congela până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista