Cârnați De Picnic
Rețeta de cârnați de Picnic poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 427 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 1,4 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Allrecetes necesită cârnați de porc picant, boia de ardei, salvie și piper. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, care nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine De Picnic Cu Cârnați Savuroși, Salată de Picnic Pastan și cârnați afumați, și Cartofi De Picnic.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună carnea de vită măcinată, cârnații de porc, sarea de întărire, fumul lichid, pudra de usturoi, boabele de piper, boia de ardei, salvie și fulgi de ceapă până se amestecă bine. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 225 grade F (110 grade C).
Împărțiți amestecul de carne în 4 bucăți egale și formați fiecare bucată într-un buștean lung de 8 inci.
Așezați fiecare buștean pe o bucată de plasă și rulați bine. Răsuciți capetele și legați cu sfoară sau pliați sub.
Așezați rulourile de cârnați pe o tigaie cu grătar.
Coaceți timp de 5 1/2 până la 6 ore în cuptorul preîncălzit. Temperatura internă a cârnaților trebuie să fie de 160 grade F (70 grade C).
Îndepărtați plasa de nailon și înfășurați cârnații în folie. Se dă la frigider peste noapte înainte de feliere. A se păstra la frigider până la 2 săptămâni sau a se congela până la 2 luni.