Cârnați De Mic Dejun Cu Alune

Cârnați De Mic Dejun Cu Alune
Cârnații de mic dejun cu alune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 207 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 66 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, carne de porc măcinată, lichior de alune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cârnați De Mic Dejun Din Turcia, Cârnați De Mic Dejun Cu Rozmarin Și Muștar, și Cârnați Picante De Cânepă Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți alunele pe o foaie de copt și coaceți până la prăjit și parfumat, aproximativ 10 minute. Înfășurați nucile prăjite într-o cârpă și frecați pentru a îndepărta cât mai multă piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Lasă să se răcească.
4
Transferați într-un robot de bucătărie și pulsați până când nucile seamănă cu făina de porumb grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Rupeți carnea de porc în bucăți mici și puneți-o într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Presărați alune măcinate, pătrunjel, lichior de alune, miere, sare, piper și buzdugan peste carnea de porc. Folosind mâinile, amestecați ușor toate ingredientele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ3/4 Cană Alune Măcinate (aproximativ
Lichior De AluneLichior De Alune
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
BuzduganBuzdugan
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Pentru a verifica condimentul, gătiți o cantitate mică de cârnați într-o tigaie la foc mediu-mare până se rumenesc și se fierbe. Gustați, apoi condimentați amestecul de porc cu mai multă sare sau piper după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți porții de 1/4 cană de amestec de cârnați și formați-le în 3-in.- chiftele largi. Lucrând în loturi, gătiți chiftelele într-o tigaie mare la foc mediu-mare până se rumenesc pe o parte, aproximativ 3 minute. Răsturnați prăjiturile, reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți parțial și prăjiți până când sunt fierte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista