Cârnați de curcan - lasagna de spanac cu sos picant de roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagna cu cârnați de curcan-spanac cu sos picant de roșii. Această rețetă servește 8 și costă 2,48 USD pe porție. O porție conține 616 calorii, 42G de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți spanac, oregano, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cârnați de curcan - lasagna de spanac cu sos picant de roșii, Lasagna cu cârnați de spanac și curcan, și Lasagna cu cârnați de curcan și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați cârnați; saut până se rumenesc, folosind furculița pentru a rupe carnea în bucăți grosiere, aproximativ 7 minute.
Adăugați Sos Picant De Roșii. Simmer 5 minute.
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 375 F.
Bateți ricotta, spanacul, 1 cană parmezan, ouă, smântână, busuioc, oregano și piper într-un castron mare. Pune deoparte.Lingură 1 cană sos peste fundul vasului de copt din sticlă de 13 x 9 x 2 inci.
Așezați 3 tăiței peste sos într-un singur strat.
Întindeți 1 cană de sos peste tăiței. Lingură 1 cană amestec de ricotta peste sos.
Presărați 1/4 cană parmezan și 1 cană provolone peste amestecul de ricotta. Repetați stratificarea cu 3 tăiței, 1 cană sos, 1 cană amestec de ricotta, 1/4 cană parmezan și 1 cană provolone. Aranjați restul de 3 tăiței peste brânză. Lingură 1 cană sos peste tăiței.
Presărați restul de 1/4 cană parmezan și 1 cană provolone peste lasagna. Dollop rămas amestec ricotta deasupra lasagna. Lingura 2 1/2 cani sos în jurul dollops ricotta. Acoperiți bine vasul de copt cu folie.
Coaceți lasagna 50 de minute; descoperiți și continuați să coaceți până când tăiței sunt fragede și lasagna este fierbinte și cu bule, cu aproximativ 25 de minute mai mult.
Lăsați lasagna să stea cu 15 minute înainte de servire. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Acoperiți și refrigerați. Rewarm, acoperit cu folie, în 350 F. cuptor aproximativ 45 de minute.)
Între timp, reîncălziți sosul rămas în cratiță mică la foc mediu.
Serviți lasagna, trecând sosul rămas.