Cârnați de curcan Italian cu trei ardei

Cârnați de curcan Italian cu trei ardei
Cârnați de curcan Italian cu trei ardei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă 82 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână cârnați de curcan, cartofi, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Cârnați de curcan italieni și ardei cu paste cu papion, Cârnați italieni cu ardei, și Cârnați și ardei italieni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aranjați cartofii într-un singur strat într-o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Stropiți cu 1 linguriță de ulei și presărați cu 1/2 linguriță de sare și piper negru. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-Subţire-
4
Coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până se înmoaie, întorcându-se ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
În timp ce cartofii gătesc, încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Pătrundeți carcasele cârnaților de mai multe ori cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați cârnați în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți cârnații din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Încălziți 2 lingurițe de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adauga ardei gras; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
10
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Se amestecă 1/4 linguriță de sare, oțet, rozmarin și piper roșu zdrobit. Puneți cârnații în tigaie; acoperiți și gătiți la foc mediu-mic 15 minute sau până când cârnații sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva ( jumătate de sticlă). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista