Cârnați de curcan Italian cu trei ardei
Cârnați de curcan Italian cu trei ardei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă 82 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână cârnați de curcan, cartofi, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Cârnați de curcan italieni și ardei cu paste cu papion, Cârnați italieni cu ardei, și Cârnați și ardei italieni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Aranjați cartofii într-un singur strat într-o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Stropiți cu 1 linguriță de ulei și presărați cu 1/2 linguriță de sare și piper negru. Aruncă pentru a acoperi.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până se înmoaie, întorcându-se ocazional.
În timp ce cartofii gătesc, încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Pătrundeți carcasele cârnaților de mai multe ori cu o furculiță.
Adăugați cârnați în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumenesc usor.
Scoateți cârnații din tigaie.
Încălziți 2 lingurițe de ulei în tigaie.
Adauga ardei gras; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Se amestecă 1/4 linguriță de sare, oțet, rozmarin și piper roșu zdrobit. Puneți cârnații în tigaie; acoperiți și gătiți la foc mediu-mic 15 minute sau până când cârnații sunt gata.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva ( jumătate de sticlă). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.