Cârnați de bivol înveliți cu clătite cu sirop de casă

Cârnați de bivol înveliți cu clătite cu sirop de casă
Cârnați de bivol înveliți în clătite cu sirop de casă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 3531 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,86 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cârnați de bivol, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Amestec de clătite Instant de casă și sirop de afine, Stivă de clătite cu sirop, și Sirop De Clătite De Afine - Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de amestecare, amestecați împreună colorantul alimentar, ouăle, sarea și zahărul până se amestecă bine, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Adăugați laptele și uleiul și amestecați bine încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Într-un bol mediu de amestecare, amestecați făina și praful de copt. Adăugați-l încet la ingredientele umede, puțin câte puțin, amestecând ușor după fiecare adăugare. Odată ce toate ingredientele uscate au fost adăugate, amestecați de câteva ori pentru a combina, dar nu amestecați prea mult. Este în regulă să ai câteva bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Refrigerați aluatul timp de cel puțin 2 ore, dar cel mai bine este să îl lăsați să stea peste noapte.
5
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Puneți aproximativ 3 linguri de aluat pe clătită pe grătar. Gatiti pe o parte pana apar bule si marginile sunt uscate, aproximativ 2 minute. Întoarceți clătitele și gătiți pe cealaltă parte până când fundul este maro auriu, aproximativ 1 1/2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Scoateți clătitele pe o farfurie și puneți-le în cuptor sau mai cald pentru a le menține calde. Repetați pentru a face 8 clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați cârnații de bivol pe tavă și gătiți până nu mai sunt roz în mijloc, întorcându-se în timp ce gătesc, astfel încât să se rumenească uniform, aproximativ 3 minute. Dacă este gătit prea mult, cârnații de bivol se usucă foarte mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
BizonBizon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Așezați un cârnați de bivol deasupra fiecărei clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
BizonBizon
10
Rotiți clătita în jurul cârnaților. Se acoperă cu siropul de casă al lui Tally.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Într-o cratiță mare, combinați apa, sarea, zahărul și siropul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Se pune pe aragaz la foc mediu-mare și se aduce la fierbere lentă. Continuați să fierbeți la foc mediu timp de aproximativ 1 1/2 ore până când siropul devine de culoare chihlimbar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
13
Scoateți siropul de pe foc și adăugați aroma de arțar. Polonic peste clatite. Siropul este cel mai bine servit caldpoate fi reîncălzit pe aragaz sau în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De ArțarAromă De Arțar
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
PolonicPolonic
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista