Cârnați de bivol înveliți cu clătite cu sirop de casă
Cârnați de bivol înveliți în clătite cu sirop de casă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 3531 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,86 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cârnați de bivol, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Amestec de clătite Instant de casă și sirop de afine, Stivă de clătite cu sirop, și Sirop De Clătite De Afine - Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de amestecare, amestecați împreună colorantul alimentar, ouăle, sarea și zahărul până se amestecă bine, aproximativ 1 minut.
Adăugați laptele și uleiul și amestecați bine încă un minut.
Într-un bol mediu de amestecare, amestecați făina și praful de copt. Adăugați-l încet la ingredientele umede, puțin câte puțin, amestecând ușor după fiecare adăugare. Odată ce toate ingredientele uscate au fost adăugate, amestecați de câteva ori pentru a combina, dar nu amestecați prea mult. Este în regulă să ai câteva bucăți mici.
Refrigerați aluatul timp de cel puțin 2 ore, dar cel mai bine este să îl lăsați să stea peste noapte.
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Puneți aproximativ 3 linguri de aluat pe clătită pe grătar. Gatiti pe o parte pana apar bule si marginile sunt uscate, aproximativ 2 minute. Întoarceți clătitele și gătiți pe cealaltă parte până când fundul este maro auriu, aproximativ 1 1/2 minute.
Scoateți clătitele pe o farfurie și puneți-le în cuptor sau mai cald pentru a le menține calde. Repetați pentru a face 8 clătite
Așezați cârnații de bivol pe tavă și gătiți până nu mai sunt roz în mijloc, întorcându-se în timp ce gătesc, astfel încât să se rumenească uniform, aproximativ 3 minute. Dacă este gătit prea mult, cârnații de bivol se usucă foarte mult.
Așezați un cârnați de bivol deasupra fiecărei clătite.
Rotiți clătita în jurul cârnaților. Se acoperă cu siropul de casă al lui Tally.
Într-o cratiță mare, combinați apa, sarea, zahărul și siropul de porumb.
Se pune pe aragaz la foc mediu-mare și se aduce la fierbere lentă. Continuați să fierbeți la foc mediu timp de aproximativ 1 1/2 ore până când siropul devine de culoare chihlimbar.
Scoateți siropul de pe foc și adăugați aroma de arțar. Polonic peste clatite. Siropul este cel mai bine servit caldpoate fi reîncălzit pe aragaz sau în cuptorul cu microunde.