Cârnați cu sos rapid de ceapă

Se pot face cârnați de rețetă cu sos rapid de ceapă în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 575 calorii. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, oțet balsamic, cartofi și fasole verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați cu sos de ceapă lipicios, Bule și scârțâit cu cârnați și sos de ceapă, și Cârnați de porc prăjiți cu salvie pe piure cu sosul suprem de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Puneți ceapa într-o tavă de prăjire și stropiți cu oțetul și condimentați. Așezați cârnații deasupra și prăjiți timp de 30 de minute, amestecând la jumătate.
Se toarnă peste ciorbă și sosul Worcestershire, se întoarce la cuptor și se gătește încă 10 minute.
Se servește cu piure și fasole verde.