Cârnați cu salată de varză fructată
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete în cutia de rețete, cârnații cu salată de varză fructată ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 75g de grăsime, și un total de 962 calorii. Pentru $2.71 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână cârnați chipolatas, jeleu de coacăze roșii, măr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare sunt Salată De Varză Fructată, Salată De Varză Fructată, și Salată de varză proaspătă și fructată.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu și tăiați cârnații într-o formă de prăjire.
Bateți bine jeleul și uleiul împreună, apoi folosiți 1 lingură de amestec pentru a acoperi cârnații. Grătar timp de 8-10 minute, întorcându-se, până când este gătit și lipicios.
Între timp, bateți sucul de lămâie în amestecul de coacăze roșii rămas, apoi turnați într-un castron mare.
Adăugați varza mărunțită, morcovul, ceapa și mărul și dați totul un amestec bun cu niște condimente.
Serviți salata de varză fructată cu cârnații și cartofii despicați.