Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați cu o singură tigaie și parmezan Polenta. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 585 calorii, 28G de proteine, și 39G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,1 USD pe porție. Dacă aveți cârnați, mămăligă, ciuperci cremini și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Încercați Tigaie Cheddar polenta cu cârnați și afine, Parmezan Polenta cu cârnați și ciuperci, și Parmezan Polentan și sos picant de cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați polenta și prăjiți până devin aurii, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4
Transferați pe o farfurie.
5
Adăugați cârnații în tigaie și gătiți, amestecând și rupându-l cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut. Se amestecă roșiile, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și se aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
8
Aranjați rundele de mămăligă în tigaie deasupra sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Așezați feliile de mozzarella peste mămăligă și presărați parmezanul. Se fierbe până când brânza se rumeneste și se fierbe, aproximativ 3 minute. Se acoperă cu mai mult pătrunjel și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)