Cârnați cu Escarole și fasole albă
Cârnații cu Escarole și fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 704 calorii, 34G de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,69 USD pe porție. Un amestec de fasole, ceapă, escarole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste cu Escarole, fasole albă și cârnați de pui, Cârnați cu fasole și Escarole, și Escarole cu slănină și fasole albă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti carnatii, intorcand ocazional, pana se rumenesc si se fierb, aproximativ 10 minute.
Se transferă pe o tăietură și se lasă să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de feliere.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați vinul și bulionul și dați la fiert.
Adăugați fasolea, escarola, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți, amestecând ocazional, până când escarola se ofilește, aproximativ 3 minute.Puneți lingura în boluri individuale și acoperiți cu parmezanul.
Serviți cu cârnați și pâine crustă, dacă doriți.Înlocuire: dacă nu puteți găsi escarole, o rudă ușor piperată a andivei cu frunze robuste de culoare verde deschis, încercați să folosiți bietă elvețiană sau spanac.