Cârnați cu ceapă și ardei fierți de bere
Cârnații cu ceapă și ardei fierți de bere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 211 calorii, 20g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați bere, ardei gras, ardei gras și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până bere întuneric ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Bere Cu Gust De Nucă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare sunt Cârnați prăjiți cu ceapă fiartă cu bere, Ale-cârnați înăbușiți cu ardei gras, și Cârnați înăbușiți cu bere cu salată caldă de cartofi.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați kielbasa și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Adăugați ardei grași, usturoi și ceapă; sotati 7 minute sau până se rumenesc ușor.
Așezați cârnații deasupra amestecului de legume și adăugați bere. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când legumele sunt fragede. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, neacoperit, 3 minute sau până când lichidul se evaporă.