Cârnați cu ceapă roșie caramelizată și Radicchio
Cârnații cu ceapă roșie caramelizată și Radicchio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 299 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ulei de măsline, cârnați de pui-mere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cârnați la grătar și Radicchio, Cârnați italieni cu fasole albă și Radicchio, și Ceapă Roșie Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul cu 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați ceapa roșie și gătiți până se înmoaie și se rumenesc, amestecând des, aproximativ 25 de minute.
Se adaugă radicchio și saut până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați oțet balsamic și gătiți la foc mediu-mare până când lichidul este absorbit, aproximativ 1 minut. Condimentează după gust cu sare și piper. Păstrați amestecul de ceapă-radicchio cald în timp ce pregătiți cârnații.
Încălziți restul de 1 linguriță de ulei de măsline într-o altă tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați cârnați de pui-mere și gătiți până când cârnații se rumenesc bine și se încălzesc, întorcându-se frecvent, aproximativ 5 minute.
Serviți amestecul de ceapă-radicchio alături de cârnați.