Reteta cârnați, creveți și ardei peste crupe brânzos este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Această rețetă servește 4. Această masă de dimineață are 1403 calorii, 59G de proteine, și 114g de grăsime per portie. Pentru $ 5.86 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher și piper proaspăt crăpat, usturoi, crupe și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați și ardei cu brânză parmezană, Ardei și cârnați la grătar cu crupe de brânză, și Creveți, ardei și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru grâu: aduceți bulionul de pui, smântâna și untul la foc mic într-o cratiță grea. Treceți treptat în grâu. Reduceți căldura și fierbeți până când grăsimile s-au îngroșat, 15 până la 20 de minute, amestecând ocazional pentru a evita bulgări. Odată ce grăsimile sunt groase și cremoase, amestecați brânzeturile și reglați consistența cu stoc și/sau smântână și condimentați cu sare și piper. Aceste crupe oferă un pat minunat pentru a absorbi aroma de cârnați, creveți și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cârnații și rumeniți. Apoi transferați pe o farfurie cu o lingură pliată, lăsând toată grăsimea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se adaugă usturoiul, ardeii grași și ceapa în tigaie, se presară sare și piper și se sotează până se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați creveții și sotati până când încep să devină roz, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Adăugați cârnații rezervați și bulionul de pui în tigaie și lăsați să se reducă puțin pentru a intensifica acele arome. Se amestecă untul la sfârșit și se ornează cu pătrunjel.
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.