Cârnați clătite-pe-bastoane
Cârnați clatite-pe-bastoane ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 161 calorii. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați link-uri de cârnați pentru micul dejun, ulei de canolan, amestec de clătite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Clătite Cu Cârnați, Clătite De Afine Cu Cârnați, și Clătite Cu Cârnați De Mere.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: betisoare
Gatiti link-urile de cârnați pentru micul dejun într-o tigaie din fontă, întorcându-se ocazional până când ați terminat.
Într-un castron mare, combinați amestecul de clătite, făină de porumb și scorțișoară. Se amestecă pentru a combina.
Adăugați ouăle, vanilia și apa, adăugând mai multă apă după cum este necesar pentru ca aluatul să devină ușor gros (dar nu prea gloopy.) Începeți prin adăugarea a 1 cană, apoi mergeți până la 3 căni sau mai mult.
Încălziți puțin ulei de canola într-o oală mare la foc mediu-mare la aproximativ 350 de grade F. Aruncați un pic de aluat pentru a vedea dacă este gata; aluatul ar trebui să înceapă imediat să sfârâie, dar nu ar trebui să se rumenească/ardă imediat.
Introduceți bețișoarele în cârnații de mic dejun gătite, astfel încât să fie două treimi din drum. Scufundați cârnații în aluat și lăsați orice exces să se scurgă câteva secunde. Aruncați cu grijă în ulei (băț și toate) și folosiți clești sau o lingură pentru a vă asigura că nu atinge fundul tigaiei și lipiți. Rotiți-l aici și acolo pentru a asigura o rumenire uniformă și scoateți-l din ulei atunci când exteriorul este maro auriu profund, 2 până la 3 minute.
Se servește cu sirop cald de clătite.