Cârnați-Caserola De Cartofi

Cârnați-Caserola De Cartofi
Cârnați-caserola de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 424 calorii, 19g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, semințe de chimen, buruieni de mărar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Caserola De Cartofi Cu Cârnați, Cârnați-Caserola De Cartofi, și Caserola Cu Cârnați De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Folosind două foi lungi de folie de aluminiu una peste alta, pliați o margine lungă împreună și deschideți-o pentru a face o foaie mare de folie. Aliniați o tigaie de 13x9 cu folia, permițând marginilor să atârne tigaia exterioară
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Aranjați cartofii feliați, suprapunându-se ușor, în partea de jos a tigaiei. Piper după gust. Se acoperă cu jumătate din brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Tăiați cârnații pe jumătate transversal și pe lungime și așezați, tăiați partea în jos deasupra. Se acoperă cu brânza rămasă, buruiana de mărar, semințele de chimen și laptele. Sigilați bine marginile foliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Coaceți la 375 grade F (190 grade) timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista