Cârnați Calzone
Cârnați Calzone este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 247 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Betty Crocker are 16 fani. Dacă aveți la îndemână sos de pizza, amestec, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cârnați Calzone, Cârnați Broccoli Calzone, și Cârnați și Mozzarella Calzone.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 450 F. în 10-inch tigaie, gatiti cârnați și ceapă la foc mediu-mare 5 la 7 minute, amestecand ocazional, până când cârnați nu mai este roz; scurgere. Se amestecă ciupercile și 1/2 cană din sosul de pizza; gatiti pana se incalzeste bine.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, apa clocotită și uleiul până se formează aluatul (adăugați o lingură suplimentară de apă, dacă este necesar).
Așezați aluatul pe suprafața presărată cu amestec Bisquick; rulați în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați aluatul într-o bilă; frământați de aproximativ 10 ori sau până se omogenizează.
Rulați aluatul în rotund de 12 inci.
Pe foaia de cookie-uri unse, așezați aluatul rotund. Jumătatea superioară a aluatului cu amestec de cârnați până la 1 inch de margine.
Presărați brânză mozzarella peste amestecul de cârnați. Îndoiți aluatul peste umplutură; apăsați marginea cu furculița pentru a sigila.
Coaceți 14 până la 18 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din foaia de cookie pe placa de tăiere. Se răcește cu 5 minute înainte de tăiere în 6 pene.
Încălziți sosul de pizza rămas; lingură peste fiecare porție.