Cârnați, biscuiți și coacere cu sos
Cârnații, biscuiții și coacerea cu sos ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 100 de cenți pe porție. O porție conține 458 calorii, 16g de proteine, și 34G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, unt, cârnați de porc măcinați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tigaie cu sos de biscuiți și cârnați, Sandvișuri cu biscuiți cu cârnați și sos, și Caserola pentru micul dejun cu ouă, biscuiți și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Gătiți cârnații în ulei de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare 8 minute sau până când se sfărâmă și nu mai este roz; scoateți din tigaie și scurgeți. Topiți untul în tigaie; bateți în făină.
Bateți constant 1 minut. Treceți treptat în lapte, sare și piper. Aduceți la fierbere, amestecând constant; gatiti 2 minute. Se amestecă cârnații. Ungeți un vas de copt de 11 x 7 inci cu spray de gătit; așezați vasul pe o foaie de copt. Împărțiți biscuiții pe jumătate pe lungime; așezați 8 jumătăți în vasul de copt. Se acoperă cu jumătate de amestec de cârnați și 1/4 cană de ceapă verde tocată. Repetați straturile.
Se presară cu 3/4 cană de brânză Cheddar ascuțită mărunțită.
Coaceți 40 de minute sau până devin aurii.