Cârnați Bile I

Cârnați Bile I
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Bile de cârnați aș putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 83 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet, ou, cârnați de porc măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bile De Cârnați, Bile De Cârnați, și Bile De Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați cârnații, oul, biscuiții zdrobiți și salvia. Separați amestecul în două bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
CârnațiCârnați
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Încălziți o tigaie la foc mare și rumeniți bilele de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Transferați bilele într-un recipient cu capac.
5
Combinați ketchup-ul, oțetul, zahărul brun și sosul de soia într-o oală mică. Se amestecă în timp ce se încălzește sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
OțetOțet
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Lăsați sosul să fiarbă, apoi reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
7
Lăsați sosul să fiarbă 20 de minute înainte de a turna sosul peste bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
8
Se lasă să se răcească, apoi se acoperă bilele și sosul și se dă la frigider peste noapte. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista