Cârnați-Bacon și brânză mic dejun Torte
Această rețetă servește 10. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 312 calorii. Dacă aveți la îndemână slănină groasă afumată cu măr, sare, arpagic liofilizat și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cârnați, Slănină Plăcintă Pentru Micul Dejun, Cupe de mic dejun cu ouă de slănină și cârnați pentru copii în bucătărie # SundaySupper, și Mic Dejun Cârnați, Ouă Și Brânză Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350?F. Pulverizați tigaia cu formă de arc de 10 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, făina de porumb și 1 cană de brânză Cheddar. Se amestecă bulionul până se omogenizează. Folosind mâinile unse sau unse cu unt, apăsați amestecul pe fundul tigaiei, formând o crustă.
Coaceți 20 de minute sau până când crusta este setată și începe să se rumenească în jurul marginilor.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți slănină, amestecând frecvent, până când este crocantă.
Scoateți slănina pe prosoape de hârtie. Aruncați picăturile de slănină. În aceeași tigaie, gătiți cârnații la foc mediu, amestecând frecvent, până când nu mai este roz.
Scoateți cârnații în castron.
Într-un castron mare, bateți ouăle, jumătate și jumătate, arpagicul și sarea cu biciul sau furculița. În aceeași tigaie, topiți untul la foc mediu.
Adăugați amestecul de ouă; gătiți și amestecați până când ouăle sunt doar umede (nu uscate).
Se ia de pe foc; se amestecă cârnații și brânza feta.
Întindeți amestecul uniform peste crustă.
Se presară cu restul de 1 cană de brânză Cheddar și slănină.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când se încălzește și brânza se topește. Rulați spatula metalică sau cuțitul de masă de-a lungul părții torte pentru a slăbi din tigaie; îndepărtați partea tigaiei.
Tăiați în pene; serviți imediat.