Cârnați Andouille și creveți cu sos de muștar creol

Cârnați Andouille și creveți cu sos de muștar creol
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați Andouille și creveți cu sos de muștar creol. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 405 calorii, 32g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei vegetal, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Cârnați Andouille și creveți cu sos de muștar creol, Andouille-muschi de porc umplut cu muștar creol, și Creolă De Cârnați Andouille.

Instrucțiuni

1
Aruncați creveții cu condimente Creole într-un castron mediu pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CreoleCondimente Creole
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați bucăți de cârnați, tăiate cu fața în jos. Gatiti pana se rumeneste pe ambele parti, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
4
Transferați cârnații în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați creveți în tigaie; gatiti pana se rumeneste si doar opac in centru, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați în castron cu cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați restul de 1 lingură de ulei, ceapă, ardei gras și cimbru în tigaie. Saut până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați bulion, muștar și oțet. Se amestecă până se îngroașă sosul, aproximativ 2 minute. Întoarceți cârnații și creveții în tigaie. Se fierbe la foc mic până se încălzește, amestecând ocazional, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MuștarMuștar
CârnațiCârnați
OțetOțet
CrevețiCreveți
BulionBulion
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
O porție conține următoarele: 393,71 calorii (kcal), 62,0% calorii din grăsimi, 27,22 (g) grăsimi, 7,86 (g) Grăsimi saturate, 155,96 (mg) colesterol, 8,53 (g)
10
Auto

Echipamente

DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista