Cârnați afumați și ardei Creole Jambalaya

Cârnați afumați și ardei Creole Jambalaya
Cârnați afumați și ardei Creole Jambalaya ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 8 porții cu 231 calorii, 20g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Dacă aveți cârnați gourmet & Pepper Creole jambalaya, țelină, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cârnați Afumați Jambalaya, Cârnați Afumați Jambalaya, și Cârnați Afumați Jambalaya.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați țelină și ceapă; gatiti si amestecati 5 minute sau usor inmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați pui și cârnați; gătiți și amestecați 5 minute sau până când puiul nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
4
Se amestecă în condimente
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
5
Se amestecă, apă, roșii și orez. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
6
Amestecați creveții; acoperiți și gătiți 5 minute mai mult sau doar până când creveții devin roz și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Palacio de Fefinanes Albarino cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Palacio de Fefinanes Albarino
Palacio de Fefinanes Albarino
Arome varietale cu multe citrice fine și erbacee. Corpolent în gură, mătăsos și foarte proaspăt, combinând armonia aromelor cu eleganța și demnitatea.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate7
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista