Cârnați afumați cu legume

Cârnați afumați cu legume
Cârnați afumați cu legume se prepară în aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 608 calorii , 23 g de proteine și 35 g de grăsimi . Pentru 2,05 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 4 persoane. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Această rețetă de la Taste of Home necesită ketchup, ceapă, zahăr și miere. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este apreciată de 78 de gurmanzi și bucătari. Cu un scor de 69% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt „O supă”, „Două moduri: legume grosiere și cremă de legume” , „Risotto cremos cu cârnați afumați de curcan ” și „Salată Nicoise cu somon afumat din Alaska și feta fărâmițată cu Alouette” .

Instrucțiuni

1
Gătiți legumele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
2
Între timp, într-o tigaie mare, căliți ceapa în ulei până se înmoaie. Adăugați apa, ketchup-ul, oțetul, sosul Worcestershire, mierea, muștarul, boiaua, sarea, zahărul, piperul și sosul iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3
Adăugați cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4
Aduceți la fierbere. Reduceți focul; fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 10-12 minute sau până când sosul se îngroașă ușor și cârnatul este încălzit, amestecând ocazional și întorcând cârnatul o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Se servește cu amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista