Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați afumați cu aragaz lent și supă de fasole. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 409 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți sare condimentată, morcovi, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Cârnați Afumați Și Tocană De Fasole, Aragaz lent cârnați afumați și supă de varză murată, și Supă Gumbo de pui cu aragaz lent și cârnați afumați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragaz, amestecați toate ingredientele, cu excepția cârnaților și pătrunjelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pătrunjel
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-9 ore.
3
Se amestecă cârnații și pătrunjelul. Acoperiți; gătiți la foc mic cu 30 de minute mai mult sau până când cârnații sunt fierbinți.