Cuscus, porumb și Lima Bean saut este un vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 404 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, apă, cuscus și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fasole de porumb și Lima, Salată de fasole de porumb ' n ' Lima, și Sote de Broccoli, porumb și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția migdalelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
4
Se încălzește la fierbere la foc mare.
5
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute. Puf înainte de servire.