Cutite de filet de porc cu salvie și Pecan

Cotletele de filet de porc cu salvie și Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 450 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați conserve de mure, salvie frecată, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cutite de filet de porc cu salvie și Pecan, Cotlete de porc cu pesmet de salvie și lămâie, și Cotlete de porc pâine cu piure de legume rădăcină și sos de salvie.
Instrucțiuni
Aduceți oțetul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și gătiți 6 minute sau până când se reduce la jumătate. Se amestecă conservele de mure și se fierbe 5 minute. Se amestecă sarea.
Îndepărtați pielea argintie din filetul de porc, lăsând un strat subțire de grăsime care acoperă carnea.
Tăiați carnea de porc în 8 felii.
Așezați carnea de porc între 2 foi de folie de plastic și aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind un sucitor sau o parte plată a unui ciocan de carne.
Amestecați pesmetul, nucile pecan și salvia într-un castron puțin adânc.
Dragă carne de porc în amestec de pesmet, înmoaie în ouă bătute și dragă din nou în amestec de pesmet.
Gatiti 4 felii de porc in 2 lingurite. ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu 8 minute sau până când este gata, întorcându-se la fiecare 2 minute. Repetați procedura cu restul de carne de porc și ulei.
Serviți carnea de porc peste spanac proaspăt, dacă doriți.
Stropiți cu amestec de oțet; garnisiți, dacă doriți.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Reginato Malbec rosul. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Reginato Malbec Rose]()
Reginato Malbec Rose
Malbec pare un erou improbabil pentru un strugure de vin spumant, dar când vrei ca rosul tău să arate o culoare și un caracter real, atunci Malbec este omul tău. Crisp și uscat, cu arome și arome minunate de căpșuni, rubarbă. Doar un indiciu de structură de tanin, condiment floral și un finisaj elegant uimitor completează gura. Vorbește despre bogatul strugure Malbec, dar nu își pierde niciodată natura ușoară și răcoritoare. Vă va oferi un motiv bun pentru a bea vin spumant cu felul principal!