Cotletele de filet de porc cu salvie și Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 450 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați conserve de mure, salvie frecată, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cutite de filet de porc cu salvie și Pecan, Cotlete de porc cu pesmet de salvie și lămâie, și Cotlete de porc pâine cu piure de legume rădăcină și sos de salvie.
Instrucțiuni
1
Aduceți oțetul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și gătiți 6 minute sau până când se reduce la jumătate. Se amestecă conservele de mure și se fierbe 5 minute. Se amestecă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Conservă
Oțet
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Îndepărtați pielea argintie din filetul de porc, lăsând un strat subțire de grăsime care acoperă carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
Carne
3
Tăiați carnea de porc în 8 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
4
Așezați carnea de porc între 2 foi de folie de plastic și aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind un sucitor sau o parte plată a unui ciocan de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
știft De Rulare
5
Amestecați pesmetul, nucile pecan și salvia într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Nuci Pecan
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Dragă carne de porc în amestec de pesmet, înmoaie în ouă bătute și dragă din nou în amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Ouă
Carne De Porc
Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Gatiti 4 felii de porc in 2 lingurite. ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu 8 minute sau până când este gata, întorcându-se la fiecare 2 minute. Repetați procedura cu restul de carne de porc și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Serviți carnea de porc peste spanac proaspăt, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Carne De Porc
9
Stropiți cu amestec de oțet; garnisiți, dacă doriți.
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Reginato Malbec rosul. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.