Chocolate Treasure Boxes este un aperitiv fără gluten . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 40 g de grăsimi și un total de 685 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 4 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de topping bătut, ciocolată cu lapte, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1529 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 48% , acest fel de mâncare este solid. Mousse de ciocolată în coajă de ciocolată , prăjitură cu curmale de ciocolată cu glazură de caramel lipicios de ciocolată și înghețată cremoasă de ciocolată fără ou cu prăjituri cu ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Topiți ciocolata înmuiată conform instrucțiunilor de pe ambalaj; scufundați căpșunile în ciocolată și lăsați excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt; puse deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Tăiați bomboane în jumătate pe lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
4
Stropiți cu ciocolată albă; da la frigider pana se fixeaza. Înmuiați părțile scurte ale două jumătăți de baton de bomboane în ciocolată topită; așezați în unghi drept unul față de celălalt pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată, formând doi pereți ai unei cutii. Înmuiați părțile scurte a încă două jumătăți de bomboane; atașați în unghi drept pentru a forma o cutie cu patru pereți. Repetați, formând o a doua cutie. Dați cutiile și căpșunile la frigider până se întăresc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Fâșie De Coajă De Lămâie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Între timp, într-un castron mic, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Lăsați să stea timp de 2 minute sau până se înmoaie; îndoiți toppingul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
7
Așezați cutiile pe farfurii de servire.
8
Tăiați o mică gaură în colțul unei pungi de patiserie sau de plastic; introduceți vârful de patiserie stea. Umpleți punga cu amestec de budincă; țeavă în cutii.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
9
Reîncălziți ciocolata pentru scufundare, dacă este necesar. Înmuiați părțile lungi ale jumătăților de baton de bomboane rămase în ciocolată topită; lipiți de o margine superioară a fiecărei cutii, formând un capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10
Se ornează cu căpșuni. Dă la frigider pentru 10 minute sau până când se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr