Cutii cu comori de ciocolată
Chocolate Treasure Boxes este un aperitiv fără gluten . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 40 g de grăsimi și un total de 685 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 4 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de topping bătut, ciocolată cu lapte, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1529 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 48% , acest fel de mâncare este solid. Mousse de ciocolată în coajă de ciocolată , prăjitură cu curmale de ciocolată cu glazură de caramel lipicios de ciocolată și înghețată cremoasă de ciocolată fără ou cu prăjituri cu ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata înmuiată conform instrucțiunilor de pe ambalaj; scufundați căpșunile în ciocolată și lăsați excesul să se scurgă.
Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt; puse deoparte.
Tăiați bomboane în jumătate pe lățime.
Stropiți cu ciocolată albă; da la frigider pana se fixeaza. Înmuiați părțile scurte ale două jumătăți de baton de bomboane în ciocolată topită; așezați în unghi drept unul față de celălalt pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată, formând doi pereți ai unei cutii. Înmuiați părțile scurte a încă două jumătăți de bomboane; atașați în unghi drept pentru a forma o cutie cu patru pereți. Repetați, formând o a doua cutie. Dați cutiile și căpșunile la frigider până se întăresc, aproximativ 10 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Lăsați să stea timp de 2 minute sau până se înmoaie; îndoiți toppingul bătut.
Așezați cutiile pe farfurii de servire.
Tăiați o mică gaură în colțul unei pungi de patiserie sau de plastic; introduceți vârful de patiserie stea. Umpleți punga cu amestec de budincă; țeavă în cutii.
Reîncălziți ciocolata pentru scufundare, dacă este necesar. Înmuiați părțile lungi ale jumătăților de baton de bomboane rămase în ciocolată topită; lipiți de o margine superioară a fiecărei cutii, formând un capac.
Se ornează cu căpșuni. Dă la frigider pentru 10 minute sau până când se fixează.