Nevoie de un garnitură vegetariană? Cuscusul de șofran cu brânză de capră ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 350 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cuscus instant, migdale tăiate, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Cuscus de legume, brânză de capră și sfeclă, Harissa veg, brânză de capră și salată de cuscus, și Cuscus cu sfeclă, spanac și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul, șofranul și sarea la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc și se amestecă cuscusul. Se acoperă și se lasă deoparte timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
3
Transferați cuscusul gătit într-un bol mediu și puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați ingredientele rămase și aruncați pentru a combina.