Cuscus Vegetal Marocan Cu Cozi De Miel

Cuscus Vegetal Marocan Cu Cozi De Miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cuscusul de legume marocane cu cozi de miel. Această rețetă face 6 porții cu 1090 calorii, 53G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, ardei iute, napi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Cozi De Miel Marocane, Gambe De Miel Fiert Marocan, și Carne De Miel Marocan Gătită Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță acoperiți năutul cu apă și gătiți, acoperit, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se scurge, se răcește și se îndepărtează skins.In partea inferioară a unui Couscoussier (sau oală dublă cu abur), preîncălziți 5 linguri de unt și ulei la foc mediu până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați miel, sare, condimente, ceapă, crenguțe de ierburi și roșii; acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați 3 litri de apă și naut; acoperiți și fierbeți la foc mic, 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Tăiați carnea în bucăți, aruncând oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați morcovi, napi și gutui în bulionul de miel și fierbeți 30 minutes.In o cratiță separată acoperă dovleceii cu bulion din tocană de miel și se fierbe până tender.To bulion de miel adăugați dovlecei, ardei iute și stafide.Top cu colander care conține cuscus, acoperă și abur 20 de minute.Dot cuscus cu unt rămas în ultimele 5 minute de steaming.To se servește, se pune cuscusul pe vasul de servire și se aruncă cu Ghee*, Smen** sau unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
NapNap
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
GheeGhee
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Întindeți-vă pentru a forma un puț mare în centru.Cu o lingură cu fante transferați carnea și legumele în fântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Adăugați dovlecelul scurs.Se strecoară bulionul, se ajustează condimentele după gust și se umezesc cuscusul și legumele cu bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională

Ingrediente

12 lingurițe de pudră de usturoicu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.squash de butternut, decojit și tăiat în cuburisquash de butternut, decojit și tăiat în cuburi43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmardei chipotle, tocat grosierardei chipotle, tocat grosier4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.morcov, tăiat în bucăți de 2 incimorcov, tăiat în bucăți de 2 inci1ardei iute proaspătardei iute proaspăt6creveți și cu venetulpină proaspătă de coriandru șitulpină proaspătă de coriandru și2batoane de scorțișoarăbatoane de scorțișoară6creveți și cu veneghee (rețetă #55434) sau unt clarificat în vârstă (Smen-vezi rețeta #232878) sau untghee (rețetă #55434) sau unt clarificat în vârstă (Smen-vezi rețeta #232878) sau unt9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil6 frunze exterioare dintr-un radicchio mare6 frunze exterioare dintr-un radicchio mare2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole garbanzo uscată, înmuiată și curățată (sau puteți folosi 2 căni conservate)fasole garbanzo uscată, înmuiată și curățată (sau puteți folosi 2 căni conservate)1Bucăți de caramele Heath BarFrișcă suplimentară groasă, opționalăFrișcă suplimentară groasă, opțională4shanks de mielshanks de miel0Bucăți de caramele Heath Bar1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)3ceapă, cantonatăceapă, cantonată1crenguțăpătrunjel legat împreunăpătrunjel legat împreună1gutui, decojite, cu miez și tăiate cubulețegutui, decojite, cu miez și tăiate cubulețe2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1pinchșofranșofran6creveți și cu venesare, dupa gustsare, dupa gust6roșii coapte, decojite, însămânțate și sfărâmateroșii coapte, decojite, însămânțate și sfărâmate1Bucăți de caramele Heath Barturmericturmeric4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.napi, cantonaținapi, cantonați4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.dovlecei, sferturidovlecei, sferturi
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista