Cuscus Vegetal Marocan Cu Cozi De Miel

Cuscus Vegetal Marocan Cu Cozi De Miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cuscusul de legume marocane cu cozi de miel. Această rețetă face 6 porții cu 1090 calorii, 53G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, ardei iute, napi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Cozi De Miel Marocane, Gambe De Miel Fiert Marocan, și Carne De Miel Marocan Gătită Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță acoperiți năutul cu apă și gătiți, acoperit, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se scurge, se răcește și se îndepărtează skins.In partea inferioară a unui Couscoussier (sau oală dublă cu abur), preîncălziți 5 linguri de unt și ulei la foc mediu până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați miel, sare, condimente, ceapă, crenguțe de ierburi și roșii; acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați 3 litri de apă și naut; acoperiți și fierbeți la foc mic, 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Tăiați carnea în bucăți, aruncând oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați morcovi, napi și gutui în bulionul de miel și fierbeți 30 minutes.In o cratiță separată acoperă dovleceii cu bulion din tocană de miel și se fierbe până tender.To bulion de miel adăugați dovlecei, ardei iute și stafide.Top cu colander care conține cuscus, acoperă și abur 20 de minute.Dot cuscus cu unt rămas în ultimele 5 minute de steaming.To se servește, se pune cuscusul pe vasul de servire și se aruncă cu Ghee*, Smen** sau unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
NapNap
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
GheeGhee
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Întindeți-vă pentru a forma un puț mare în centru.Cu o lingură cu fante transferați carnea și legumele în fântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ardei ArbolArdei Arbol
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Adăugați dovlecelul scurs.Se strecoară bulionul, se ajustează condimentele după gust și se umezesc cuscusul și legumele cu bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională

Ingrediente

1parmezan rascu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch227ardei habenerosquash de butternut, decojit și tăiat în cuburisquash de butternut, decojit și tăiat în cuburi4Crustă: firimituri de biscuiți graham8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană454ardei habeneromorcov, tăiat în bucăți de 2 incimorcov, tăiat în bucăți de 2 inci1ardei iute proaspătardei iute proaspăt6creveți și cu venetulpină proaspătă de coriandru șitulpină proaspătă de coriandru și2batoane de scorțișoarăbatoane de scorțișoară6creveți și cu veneghee (rețetă #55434) sau unt clarificat în vârstă (Smen-vezi rețeta #232878) sau untghee (rețetă #55434) sau unt clarificat în vârstă (Smen-vezi rețeta #232878) sau unt9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil6 frunze exterioare dintr-un radicchio mare6 frunze exterioare dintr-un radicchio mare2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole garbanzo uscată, înmuiată și curățată (sau puteți folosi 2 căni conservate)fasole garbanzo uscată, înmuiată și curățată (sau puteți folosi 2 căni conservate)1cp. legume (de exemplu, spanac)1 cană de mirin sau sake dulce1 cană de mirin sau sake dulce4shanks de mielshanks de miel0cp. legume (de exemplu, spanac)1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)3ceapă, cantonatăceapă, cantonată1crenguțăpătrunjel legat împreunăpătrunjel legat împreună1gutui, decojite, cu miez și tăiate cubulețegutui, decojite, cu miez și tăiate cubulețe2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1pinchșofranșofran6creveți și cu venesare, dupa gustsare, dupa gust6roșii coapte, decojite, însămânțate și sfărâmateroșii coapte, decojite, însămânțate și sfărâmate1cp. legume (de exemplu, spanac)turmericturmeric454ardei habeneronapi, cantonaținapi, cantonați454ardei habenerodovlecei, sferturidovlecei, sferturi
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista