Cuscusul toscan cu pansament de busuioc de lămâie este un vegan garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 110 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, sos de piper, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată tocată de pui și cuscus cu sos dulce de busuioc, Conopida "cuscus" cu sos de busuioc-lamaie, și Creveți La Grătar Cu Lămâie-Busuioc Și Cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratiță de 1 litru, încălziți apa și 1/4 linguriță sare până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă imediat cuscusul. Acoperiți; lăsați să stea 5 minute. Puf cuscus cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
3
Între timp, într-un castron mic nemetalic, combinați toate ingredientele pentru pansament; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-un castron mare, aruncați ușor cuscusul gătit, fasolea, castravetele, măslinele și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus Gătit
Ceapa Verde
Castravete
Măsline
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă pansamentul peste amestecul de cuscus; aruncați ușor până când este acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
6
Chiar înainte de servire, adăugați roșii; aruncați ușor.