Cuscus parfumat cu șofran cu nuci de pin
Cuscusul parfumat cu șofran cu nuci de pin este un vegetarian garnitură. O porție conține 271 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, fire de șofran, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cuscus Israelian Cu Șofran, Nuci De Pin Prăjite Și Coacăze, Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, și Pilaf Bulgar parfumat cu tei cu stafide și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulion, 2 linguri de unt,șofran și 1/4 linguriță de sare grosieră pentru a fierbe într-o cratiță mare, amestecând pentru a topi untul.
Se amestecă în cuscus. Acoperiși lăsați să stea până când tot lichidul este absorbitși cuscusul este fraged, aproximativ 10 minute.Puf cuscus cu furculiță.
Se amestecă în rest1 lingură de unt și jumătate de verdeceapa si nuci. Se condimentează după gust cu sareși piper. Movilă în castron.
Se presară curămânând ceapă verde și nuci.