Cuscusul parfumat cu șofran cu nuci de pin este un vegetarian garnitură. O porție conține 271 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, fire de șofran, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cuscus Israelian Cu Șofran, Nuci De Pin Prăjite Și Coacăze, Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, și Pilaf Bulgar parfumat cu tei cu stafide și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulion, 2 linguri de unt,șofran și 1/4 linguriță de sare grosieră pentru a fierbe într-o cratiță mare, amestecând pentru a topi untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
șofran
Unt
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Se amestecă în cuscus. Acoperiși lăsați să stea până când tot lichidul este absorbitși cuscusul este fraged, aproximativ 10 minute.Puf cuscus cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
4
Se amestecă în rest1 lingură de unt și jumătate de verdeceapa si nuci. Se condimentează după gust cu sareși piper. Movilă în castron.