Cuscus Mayan
Cuscușul Mayan durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 394 de calorii , 13 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 99 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 225 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Dacă aveți sare, chimen măcinat, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 82% , ceea ce este minunat. Cușcuș cu legume prăjite , salată de linte neagră și cușcuș și cușcuș cu nuci și nuci citrice Garbanzo: o salată pentru vreme rece sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați cușcușul, chimenul și sarea într-un castron mare. Se amestecă apa clocotită și se sigilează cu folie de plastic. Se lasa deoparte 10 minute.
În timp ce așteptați cușcușul, gătiți cățelul de usturoi necurățat într-o tigaie mică, la foc mediu-mare, până se prăjește și pielea devine maro-aurie. Curata usturoiul si toca. Amestecați usturoiul în cușcuș împreună cu fasolea neagră, porumbul, ceapa, coriandru, ardeiul jalapeno, uleiul de măsline și sucul de lămâie.
Se serveste cald sau se lasa sa se raceasca.